SUC VERD

SUC VERD

Que bo començar el dia amb algo deliciós, saludable, satisfactori, ple de vitamines, minerals, proteïnes i que ens ompli d’energia. Estic entusiasmada amb els sucs verds que cada vegada són més populars. És impresionant el poder dels vegetals verds, té més qualitat de la que ens podem imaginar. És absorbit pel torrent sanguini de manera que nutrim les nostres cèl·lules molt ràpidament. El verd del suc és molt bo degut a la clorofila que treballa per alcalinitzar, desintoxicar, purificar i augmentar l’energia.

Haig de reconèixer que en sóc adicte i vaig probant diferents combinacions.

Aquesta es una que espero que es agradi.

  • 1 branca d’api
  • un grapat d’espinacs
  • una taronja
  • una poma
  • julivert
  • un trocet de gingebre

smoothie01

Categoria: receptes Tags: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

38 + = 47