ESPAGUETIS DE CARBASSÓ

ESPAGUETIS DE CARBASSÓ

Últimament he vist aquesta recepta a molts llocs, o receptes semblants. Des de que l’he descobert no he parat de fer-la, m’encanta i és tan fàcil!!! i tan bona!!!! El carbassó es d’aquestes verdures que jo afageixo a tot arreu! Als pures de verdures, a l’arròs saltejadet amb verdures o amb la quinoa, a les amanides. Tan m’agrada cru com cuit, rallat, a rodanxes, talladet petit o com en aquest cas que hem fet “espaguetis”.

Existeixen en el mercat diferents estris per fer espaguetis d’aquest tipus de verdures, jo simplement faig servir un tallador que fa aquesta forma. Un cop tallats a vegades els mengem crus i a vegades els saltegem una mica. A partir d’aquí els podem acompanyar amb la salseta que volguem. En aquest cas una salseta de tomàquet bomíssima!!

Ingredients

 • 2-3 carbassons
 • 1/4 de ceba
 • 5-6 tomàquets secs (els remullarem amb aigua calentona)
 • 3 tomàquets
 • 1 gra d’all
 • 2 cullerades d’oli
 • el suc de mitja llimona
 • sal

Preparem

 • Tallarem els carbassons amb forma d’espaguetis o tallarines (podem fer servir l’estri de pelar patates). Els podem deixar en un colador per que deixin anar l’aigua. Els podem deixar crus o saltejar-los en una paella.
 • En una trituradora barregem la resta d’ingredients i fem la salseta.
 • Barregem, servim i a disfrutar!!

 

 

Categoria: recetas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *